Изработка на сайт - Промоция

Разгледайте нашите промоции при изработка на сайт за Вас!


Сайт за 200лв.!

Изработка на сайт - Икономия

490лв.

При изработка на сайт - Икономияполучавате сайт подходящ за начален старт. В него е предвидено да се съдържат необходимите неща за малък и среден бизнес.

Изработка на сайт - Развитие

990лв.

При изработка на сайт - Развитие получавате сайт подходящ за професионално представяне на вашия бизнес. В него е предвидено да се съдържат необходимите неща за среден и голям бизнес.

Изработка на сайт - Свобода

мин. цена 1690лв.

При изработка на сайт - Свобода ще изградим многофункционална система, управляваща огромен ресурс от информация и функции, подходяща за добре рзвит бизнес.

Какво е хостинг

:

Понятието "УЕБ ХОСТИНГ" произлиза от думата HOST в английския език и буквално преведено означава - домакин, стопанин, съдържател. На практика най-точно се представя като срочен абонамент за ресурсите на даден компютър(сървър), който има директна свързаност към Интернет. Казано с други думи, услугата "уеб хостинг" ви позволява:

1. Да разположите и управлявате Вашата интернет страница на отдалечен сървър с директна свързаност към Интернет.
2. Вашата страница да бъде достъпна 24 часа/365 дни в годината от всяко кътче на Мрежата.
3. Да имате собствен е-mail и множество пощенски кутии именовани с едно и също име на домейн* office@име_на_домейн.com пример:
ivan.ivanov@firma.com
petur.petrov@firma.com и т.н.
4. Да използвате предоставено на сървъра пространство за съхранение на важна за Вас информация, с гарантирана 100% сигурност и защита, както и възможност за оторизиран достъп до нея по всяко време и от всеки компютър в Интернет.
5. Да станете част от прогресивното развитие на световната мрежа, да бъдете забелязани.